Altijd de zon.

Wanneer je iemand als Anneke ontmoet, dan smile je van oor tot oor! En zonder haar was ik volgens mij al gestopt met yoga … en nu? … zoveeeeel zin in 2016!!

Altijd de zon in je leven zien, of altijd happy zijn, sommigen vinden het te groots om het hardop te zeggen. Zo groot dat je er soms alleen naar kunt verlangen, over kan dromen, naar kunnen uitkijken… En wat als je eens anders tegen de zon aankijkt? Dan is de zon er volgens mij altijd. Al helemaal wanneer je fijne mensen om je heen ‘hebt’ die ervoor je zijn in voor- en tegenspoed! Zo iemand is Anneke: Yoga & Body Balance docent en veel meer …

Even voorstellen Anneke

Altijd de zon wordt een vast blog item, met natuurlijk de heerlijke vrijheid om te bloeien als een flower pose, van yogi Anneke! Ik heb Anneke leren kennen via mijn favoriete Body Balance lessen. Meestal ging ik op een andere uren, maar het toeval wil dat ik een uurtje Body Balance had gereserveerd toen Anneke haar yoga examen deed. De dag voor haar examen belde ze me om te vragen of ik dat erg vond 🙂 … Het persoonlijke van Anneke is hartverwarmend. Welke vorm haar blogs gaan krijgen  … Je merkt het vanzelf. Ze gaat in ieder geval een kennis delen  …en vast iets over de zonnegroeten binnen yoga – maar laat je vooral verrassen door haar enthousiasme, kracht en haar mooie kijk op het leven! Yoga, deel je! Niets voor niets de slogan.

(de schrijfster van dit stukje heeft inmiddels een andere passie gevonden).

Iemand die vrolijk is, zendt een bijbehorende frequentie uit – Masaru Emoto

image