De kracht van Wandelen

Wandelen is ook een vorm van Zen, daarnaast sportief en gewoon lekker om te doen. Hieronder vindt je een acht punten waarom je minstens een half uur moet bewegen. En dat kan uiteraard ook zonder hond. Misschien vindt je het fijner om een oortelefoon te gebruiken voor muziek, het kan allemaal. Wandelen maakt je hoofd leeg, je wordt actiever, energieker en sterker. 

Wat kan een ochtendwandeling een heerlijk begin van je dag zijn. Zeker als je daarbij gezellig kwebbelend de honden mag uitlaten met de buuf. En dit is zeker geen straf. “Zeg nu zelf”.

Fred de grote broer boven. Guus de nieuwe pup onder.

Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling van de botten en als je ook nog op je voeding let, val je nog wat af. Het is een goedkope sport en vooral ook nog gezond. Deze boefjes hierboven hebben er voor gezorgd dat ik iedere dag blij op sta.