Waardering

Dit blog had ik al eerder gepubliceerd, maar op de valreep van 2019 kreeg ik alsnog een heel mooi berichtje van een Yogi uit mijn les. Deze Yogi gaat nu een mooie toekomst bouwen in een andere woonplaats. En hopelijk vindt zij daar ook weer een Yogales die op haar behoefte aansluit. Hoe hartverwarmend is het om deze waardering mee te nemen naar het nieuwe jaar. Ik ben dan ook een dankbaar mens.

Ik wil je ontzettend bedanken, zo ontzettend veel geleerd en me altijd heel welkom gevoeld in de lessen. Ik heb echt een mooie yogaroutine op kunnen bouwen – ondersteund door jouw techniek – iets waar ik nog lange tijd veel aan ga hebben, dat weet ik zeker 🙂 Heel veel succes en plezier met alles en ik wens je een goed, fijn en gezond 2020 toe !!

Zoals gezegd gaat Yoga niet alleen om rekken strekken maar hoe leer jij je lichaam kennen. Hoe kan je ontspannen en loslaten. 😊 Toen ik dit bijzondere beeldje kreeg, had ik het wel even te kwaad. Hoe mooi deze blijk van waardering 🙏🏻 van een yogi 🧘🏻‍♀️ ,dat ook ik op de goede weg ben. 😇 Ook voor mij is Yoga iedere dag een leerproces.

Dankzij jouw lessen kan ik mijn drukke werkzaamheden veel beter loslaten, om zo ontspannen het weekend in te gaan. Dank je wel voor je fijne manier van lesgeven!

Dankbaar dat ik bijdraag aan een goed gevoel en ontspanning 🙏🏻🙏🏻