Gratis, het kan nog

In de huidige tijd van arm en rijk, is gebleken dat er mensen nobel genoeg zijn om afstand te doen van materialen. Dit jaar (2020) start ik een yoga groep voor mensen die een hele kleine beurs hebben. Wat belangrijk aan deze groep is, zij hebben gewoon geen geld voor de sportschool. Wat is een gratis uurtje yoga, ontspannen en samen zijn. Daar ik zelf een kleine beurs heb door een uitkering maar toch iets wilde betekenen voor mensen die het niet breed hebben, waarom niet iets doen met wat ik kan geven aan ontspanning, sport en bewegen. Dit jaar leek het mij een geschikt moment om met Stichting Meanderomnium, Sportief Zeist en sociale teams iets op te zetten.

Door sportscholen aan te schrijven of zij nog materialen hadden liggen, en hoopte dat zij over hun hart zouden strijken, vroeg ik hen of zij gratis matten wilden afstaan. Inmiddels is het gelukt om een mooie groep yogi’s samen te laten komen met onze nieuwe matten. Ik ben Sportcity Zeist enorm dankbaar voor hun donatie en ben er stil van dat er nog mensen willen en kunnen helpen. Ook de gevonden ruimte is perfect en net groot genoeg.

Voor mij is het jaar 2020 met mooie dingen begonnen en hopelijk houdt dit stand en komen er nog meer mooie dingen op mijn pad. Daarom ook dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit project: Stichting MeanderOmnium, Sportief Zeist, Sportcity Zeist!

Namasté

undefined