Stil leven

De wereld staat op dit moment voor een groot deel stil en de grenzen zijn op slot. Winkels sluiten, Kinderen blijven thuis en Ouderen hebben kamer arrest. Alles om niemand besmetten met het coronavirus. Helaas was ook ik genoodzaakt mijn bezigheden even in de koelkast te parkeren.

In verband met de zorgelijke ontwikkelingen rondom de verspreiding van het corona-virus, en de berichtgeving en richtlijnen die het Ministerie hanteert en locaties gesloten zijn, zal het Samen bewegen uurtje bij het Binnenbos en YOGA bij Ontmoetingscentrum Vollenhove, tot nader order geen doorgang vinden.

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte wanneer ik weer actief ben en wanneer er weer gestart kan worden. Ondertussen werk ik hard aan een aantal simpele oefeningen die uitgezonden zullen gaan worden op Slotstad TV , (hou dit in de gaten), alles om ons zelf in beweging te houden.

Toch neemt het niet weg dat het er raar uit ziet “het stil leven” op straat.
Ook al staat alles stil en zijn gebouwen in Lock Down, dat wil niet zeggen dat we helemaal stil moeten gaan zitten. Iedereen is vindingrijk en er wordt ons genoeg via alle digitale kanalen sport en bewegen aangeboden. Advies: Ouderen beweeg mee!.

Stil leven