Yoga FLXBL

Op 17 juni 2020 mocht ik mijn nieuwe Yoga mat ontvangen van Yoga FLXBL. Oranje gekleurd, zacht, makkelijk te rollen en op te vouwen oftewel een hele fijne mat. Alsof je een handdoek meeneemt. Dus een echte aanrader!

Hoewel ik alleen nog buitenyoga geef vond ik het zonde deze in het natte gras te leggen. Dus als Yoga instructrice en iemand die het altijd al heel snel warm heeft, is dit een heerlijke mat. Vandaag 18 juni 2020 heb ik hem geprobeerd bij mijn yoga uurtje thuis. Normaal glij ik bij dit vochtige en warme weer alle kanten op, maar nu heb ik dan toch een mat die zacht en glij vrij is. Hoe zal ik het beschrijven? Er zijn van die zemen leren doeken om je ramen schoon te maken, de zachte kant daarvan lijkt op dit. Soft.

Normaal hou ik niet van dunne matten en mijn oude mat is dan ook een stuk stugger en dikker. Voor buiten is die prima daar hij minder kou aantrekt en schoon te maken is. Toch vind ik deze fijner voor binnen en op het strand.

Hoe lekker is het om een yoga mat te kunnen wassen, niet weg te glijden als je in bijvoorbeeld in een Yin of Hatha yogales zit. En nog belangrijker: hij gaat zo makkelijk mee. Deze mat kun je bestellen bij: https://flxblyoga.nl/

Meer informatie kun je ook vinden via mijn foto op de hoofdpagina FLXBL.

https://flxblyoga.nl/

FLXBL yoga 
info@flxblyoga.nl /.com
www.flxblyoga.nl /.com
T: 06-40962806
Volg FLXBL op Social-Media:
https://www.facebook.com/flxblyoga/
https://www.instagram.com/flxblyoga/