Nieuwe naam, nieuw begin

Het is even geleden maar nu is deze website dan toch echt hetgeen wat hoort bij mijn nieuwe uitdaging. Nu ik weer wat verder in het leven sta en mij goed voel; is het tijd voor een nieuwe naam en ook nieuwe start. Tweeduizendtwintig, deze corona tijd heeft hier ruimte gegeven om na te denken en rust te nemen. Reflexie noemen ze dat. Ben jij klaar voor nieuwe verhalen, wil je een les boeken en wat vind je van het uiterlijk, de nieuwe mindset?

Uiteraard kan ik er een heel verhaal van maken, maar dat doe ik niet. Mijn nieuwe uiterlijk geeft wel aan waar ik sta. Ik kom wat meer uit mijn comfortzone, probeer nieuwe dingen en en kijk er vooral weer naar uit straks mijn yoga- en zen verhalen te delen, nu we elkaar weer in de lessen gewoon live kunnen zien.

Namasté Anneke