Meedoen in Zeist

Zeist heeft een projectgroep die zich bezig houdt met de eenzaamheid van jong en oud. Daarnaast geven ze ook nog eens een magazine uit met wat er allemaal in Zeist te doen is. Op dit moment wordt er binnen de gemeente veel aandacht besteed aan het thema “meedoen in Zeist” vanuit diverse organisaties. Dit kan zijn via vrijwilligerswerk of via de gemeente of zelfs particulieren die iets opzetten.

Zo hebben De vrienden van het Binnenbos op zondag het rondbrengen van maaltijden. Of wat dacht je van iemand als Ellis Jacobs die, samen met haar partners, vijftig Kerstpakketten heeft klaar gemaakt voor mensen die het niet breed hebben. Zo waren er ook mensen die zich individueel hebben ingezet.

Ook ik hoop straks weer te kunnen starten met mijn vrijwilligerswerk als Stoelyoga docente. Voor degene die het zo hard nodig hebben. Zoals het gezegde “ik kom graag bij de mensen thuis”. Mijn werk ligt stil bij het ontmoetingscentrum waar ik actief was, en ook mijn werk en de enthousiaste groep Stoelyogi’s op de maandag, liggen stil. Allemaal door het vervelende Coronavirus. We maken er maar het beste van.

Toch heeft het ook iets gebracht. Want per 2021 ga ik voor mijzelf beginnen. Naast mijn huidige werk in de sportschool, zal ik ook mijn diensten verlenen aan bedrijven, instellingen, organisaties, bij en met particulieren. Daarvoor zou ik zeggen houd deze website goed in de gaten. Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten, leren kennen en samen in beweging te blijven. En kan je tot die tijd niet wachten, stuur een berichtje dan kijken we samen wat er nog wel mogelijk is, in deze stille tijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s