Onderneemster

Gisteren was het dan toch echt zo ver. Na een aantal maanden van wel of niet, dan toch de knoop doorgehakt. Door hulp van buitenaf en goede begeleiding is het dan zover.

Vanaf donderdag 4 februari 2021 ben ik een trotse eigenaar van Annegje’s Zen en Yoga. Denk nou niet dat ik het niet eng vond. Want in deze corona tijd en vanuit mijn huidige situatie bedenken om nog iets op te starten is toch wel een risico. Toch vond ik het waard het gewoon te proberen.

Het is een nieuwe start en hopelijk dat de toekomst mooie dingen mag brengen. Gewoon in mijzelf blijven geloven en vooral hopen dat alles weer snel “normaal” wordt. Dat sportscholen weer open mogen en we elkaar weer kunnen bezoeken. Dan kan ik eindelijk weer mijn yoga delen. Niet via een computer scherm maar gewoon weer face to face.

Ik hoop dat ik je binnenkort mag verwelkomen via een les bij jou thuis of op een locatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s