Yoga en Kanker

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige in het ontdekken wat de Yoga bij kanker voor je kan betekenen en zelfs helpen. In september 2021 is het 5 jaar geleden dat ook ik getroffen werd door borstkanker. Waarbij de angst toesloeg of ik ooit weer yoga zou kunnen beoefenen. Het antwoord is; ja!.

Mocht je thuis zitten en behoefte hebben aan een luisterend oor, herkenning of het op jouw tempo met persoonlijke aandacht, yoga te beoefenen. Schroom niet om mij te berichten, ik kom dan bij jouw thuis. Ja, ik houd 2 meter afstand, draag een mondkapje, desinfecteer mijn handen en ook ik ben kwetsbaar voor de corona. Toch weerhoud dit mij er niet van om jou te begeleiden en het leven weer op te pakken. Omdat het nodig is om uit die zware dip van eenzaamheid, opsluiting, depressie te komen of gewoon weer met lentekriebels iets te willen ondernemen. Ook al is dit op jouw tempo. Met kleine stapjes kan dit al heel veel voor jou betekenen om weer vertrouwen te krijgen in je eigen lijf.

Hierbij nodig ik je uit om er eens over na te denken of gewoon te zeggen: dit ga ik doen!.

Weet dat de 1e les altijd gratis is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s