Sporttrainers voor Parkinson

Voor ik kon deelnemen aan de Yoga4Parkinson opleiding moest ik wel even een E-Learning afronden. En als je dacht dat het makkelijk was? Inmiddels heb ik mijn certificaat Yoga4Parkinson behaald en nu heb ik ook al het promotiemateriaal mogen ontvangen van Sporttrainers voor Parkinson. Ik ben er heel blij mee. Spannend hoor nu ik ook op diverse website sta als Yogadocente/Sporttrainer.

Folders, certificaat, bordje, sticker, naambordje, flyer dat er een sporttrainer aanwezig is op de locatie.

Zo dankbaar en trots dit te mogen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s