van Logica naar Geluk(t)


Toen ik de vraag en oproep van Jurjen Groen op LinkedIn zag om mee te doen of ik geluk(t) was dacht ik: waarom niet. Hoe open durf ik te zijn? En wat heb ik te verliezen?

Inmiddels heb ik het boek mogen ontvangen. Wat een aanrader en met dank aan Jurjen. Het is niet alleen inspirerend maar ook heel herkenbaar, vattend, mooi en duidelijk geschreven en zie veel raakvlakken. Ook geeft het boek je mooie inzichten eens echt anders te denken en te kijken naar dingen. Dank Monique Groenenboom je inspirerende boek en inzichten. Daarnaast is het ook een mooie kijk hoe anderen naar geluk(t) kijken.


1. Waarom ben jij gelukt?

Ik ben gelukt omdat ik na een paar jaar nare omstandigheden krachtiger en gelukkiger ben. Veranderd als persoon en ook in de omgang met mensen. En de stap heb durven te nemen te gaan ondernemen, te doen wat ik het liefst doe: iets betekenen voor anderen. Openhartig zijn heeft mij heel veel opgeleverd in positieve zin.


2. Waar heb je dat aan te danken?

Waarschijnlijk heeft die omstandigheid ervoor gezorgd dat ik anders naar het leven en mijzelf ben gaan kijken. Dat gezondheid heel belangrijk  is en geld makkelijk. Uiteraard moet ik wel mijn eigen boterham verdienen, maar toch. Wat wil ik nu echt, en hoe kan ik de laatste 12 jaar nog leuk en mooi invullen.


3. Wat heb je nog te leren?

Ik heb nog heel veel te leren, nog meer uit mijn comfort zone stappen (vloggen over je bedrijf en jezelf op deze manier op de markt zetten vind ik nog wel een dingetje). Nu ben ik nog KOR maar hoop in de toekomst misschien toch nog wat meer te groeien en het bedrijfsleven beter te leren kennen.