Stoelyoga met het mooiste publiek

Op uitnodiging mocht ik vanmorgen langs gaan bij een prachtige groep mensen die nu al in mijn hart zitten. Dankzij een lid van van mijn sportschool en zelf yoga beoefenaarster, mocht ik de een stoelyoga les introduceren. Dat stoelyoga voor iedere doelgroep is, is nu wel gebleken.
Het is het mooiste publiek wat je als yoga docent kan bedenken. Enthousiast, leerzaam, gek van gymnastiek, bewegen, muziek en dat is toch waar je het voor doet. Deze ochtend hebben wij met elkaar drie keer de ParkinZonnegroet mogen oefenen op de stoel. Gewoon om kennis te maken met Stoelyoga. En wat ging het goed. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op Ernie, Ineke, Irene, Walter, Trees, Sanne, Jan, #DesireeBekkers. En wil hen meegeven: blijven oefenen hoor. Het ging hartstikke groet.

Reuze bedankt voor jullie enorme inzet!. Wat een energie en een dankbaar publiek.
Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen. Kijk er nu al naar uit. 💗

#enthousiast#bijzonder#dankbaar#energie#plezier#fijnpubliek