Bijzonder

Vanochtend was de laatste les van het jaar 2022 met de Yoga55+ groep, een feit. Twee mooie lessen achter elkaar met wederzijds respect. Heerlijk toch wanneer je opgerekt en rustig de dag in kan? Iedereen in de meditatie nog even laten “voelen” en als afscheid een knuffel meegeven!

Wanneer ik kan probeer ik altijd even een samenzijn te vinden met de yogi’s. Kopje koffie met wat lekkers. De ene keer is het Sinterklaas of zoals nu afsluiting van het jaar 2022. De yogi’s hebben hart(d) gewerkt op hun eigen kunnen en voelen. Want het is zo belangrijk niet over je grenzen te gaan. Lekker gewoon weer goed en opgewekt de dag aanvangen.

Vanochtend uitkijkend naar 2023 en het jaar 2022 loslatend, alvast onderweg naar de toekomst. Want het verleden is geweest en kun je niet terughalen. Wel mooie herinneringen koesteren. Ook voor mij was dit jaar een heftig jaar, maar de yoga en de energie van de yogi’s hebben mij altijd iets moois gebracht. Ook afgelopen jaar is er wederzijds veel gedeeld. Ik kijk met trots terug op wat de yogi’s hebben neergezet, zijn gegroeid, en iedere keer met een opgewekte blik aan de gang gingen.

Bijzonder en dankbaar werd ik deze ochtend verrast. Want hoewel ik op de voorgrond sta met lesgeven ben ik toch bescheiden. Bij de koffie en de oliebol en een mooi samenzijn, werd ik in het zonnetje gezet. Niet met een cadeau maar met mooie lovende woorden, een ieder vanuit zijn 💟. Die een veel diepere indruk en betekenis hebben achtergelaten.
Ik kan je vertellen, dan voel je je gewaardeerd 🙏🏼, gezien, bijzonder en vooral geliefd. Sprakeloos is niet wat in mijn woordenboek naar voren komt. Maar ik was onderweg naar huis toch even stom geslagen. De woorden laten bezinken en vooral wat je voor elkaar kunt betekenen. Dank lieve Yogi’s van de Yoga 55+ voor de lieve woorden, maar ook omdat ik gewoon mijzelf mag zijn.

Een 2022 met jullie was een feestje, bijzonder en vooral een plezier om mee af te sluiten. Nu kijk ik uit naar 2023 waar nieuwe kansen liggen. Op naar een feestje 🎆

Namaste 🙏🏼