Privé- of Groepsles

Privéles

Wie kent het gezegde niet: “Graag kom ik bij de mensen thuis“, met name bij diegene waarbij het niet vanzelfsprekend is om naar een locatie te gaan of daar te komen. Privélessen zijn op jou afgestemd en dus op maat gemaakt. Bij een eerste proefles wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. Wat kan je nog wel in plaats van niet.

Het fijne van privéles is dat er meer persoonlijke aandacht is en ruimte om je oefening te verbeteren. Je bent volledig op jezelf gericht. Een les kan plaatsvinden bij jou thuis, op een stoel/mat, maar ook een zorginstelling geeft de ruimte om de mensen persoonlijk te begeleiden. Er zijn genoeg ouderen die geen behoefte hebben om in een groep te werken en dan is dit een prima oplossing.

Waar vinden de privéles plaats?
De les kan alleen binnen Zeist worden gegeven. Bij jou thuis of in bijvoorbeeld zorginstelling, serviceflat senioren, fysio of bij mooi weer buiten.


Groepsles

Voor wie het niet prettig vindt om privéles te hebben zijn er ook groepslessen. Wellicht dat je wat meer gestimuleerd wordt door de groepsdynamiek of het contact met elkaar. Sommigen hebben de energie en motivatie van elkaar nodig en het kan heel goed helpen je meer te verdiepen in je oefening.

Waar vinden de groepsles plaats?
De les wordt alleen binnen Zeist gegeven. Dit is op een locatie in bijvoorbeeld yogaschool, zorginstelling, serviceflat senioren, fysio, wijkcentrum of bij mooi weer buiten.

Wil je een groeps- of privéles Yoga volgen, dan kan dat door je aan te melden via het contact formulier.


Anneke geeft Yoga met liefde en aandacht.
Het brengt mij stilte en balans.

Anneke is een leuke, down-to-earth Yoga docente die duidelijk les geeft en kennis van zaken heeft!
Ook kijkt ze heel speciaal naar houdingen als je één of andere aandoening hebt!
Toppertje!!

Anneke geeft altijd Yogales vol inspiratie en dat doet ze heel goed.
Ook het samen zijn er na is altijd heerlijk ontspannend.

© Copyright Annegje’s Zen en Yoga – Alle rechten voorbehouden – KvK 81796188