Groepslessen

Voor wie het niet prettig vindt om privéles te hebben zijn er ook groepslessen. Wellicht dat je wat meer gestimuleerd wordt door de groepsdynamiek of het contact met elkaar. Sommigen hebben de energie en motivatie van elkaar nodig en het kan heel goed helpen je meer te verdiepen in je oefening. Op dit moment heb ik in Zeist een prachtige groep senioren die iedere maandagochtend een stoelyoga les volgen bij hen in de Serviceflat. Gemotiveerd en met wat humor lekker met elkaar bewegen en na afloop een welverdiende kop thee of koffie.

Wellicht is het fijn te weten dat ik bij jou op locatie kom of dat je een Yogales kan volgen bij Happy Life Fysiotherapie & Coaching in Zeist. Deze lessen bestaan uit Yoga of specifiek Yoga4Parkinson en er kunnen 4-6 mensen meedoen. De groepen zijn klein maar zorgt ook gelijk voor meer persoonlijke aandacht en rust.

Waar vinden de groepslessen plaats?
De lessen kunnen zowel binnen als buiten Zeist worden gegeven. Bij jou op locatie in bijvoorbeeld zorginstelling, serviceflat senioren, fysio of bij mooi weer buiten.

Wil je een groepsles Yoga volgen, dan kan dat door je aan te melden via het contact formulier.