Annegje

Samen met jou gaan wij op ontdekkingstocht naar
wat goed voelt en bij jou past.

Jezelf ontdekken en de stilte in jezelf te herkennen.


Ik ben Anneke ook wel Annegje genoemd. Ik vind het fijn om dingen te delen, daar waar mijn passie en interesses liggen en geef Yoga vanuit mijn hart .
Daarnaast “kom ik ook graag bij de mensen thuis“☸

Bij toeval ben ik eigenlijk de Yoga ingerold. Ooit ben ik eerst met Pilates lessen begonnen en de Bodybalanceles kwam er al vrij snel achteraan. Inmiddels geef ik sinds 2012 zelf les als gecertificeerd Les Mills Bodybalance groepslesdocente op een sportschool.
Om mij meer te verdiepen in de Yoga, de filosofie hierin wilde begrijpen, kunnen corrigeren, nieuwe dingen leren, heb ik in 2014 een Power Yoga opleiding gevolgd en succesvol afgerond. Het jaar 2015-2016 was een jaar van borstkanker, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik als geen ander begrijp hoe je lichaam voelt, je hoofd iets anders wil en hiermee om moet gaan. Werken aan het vertrouwen wat er ooit was.

Vooral ook dat de Yoga mij er weer bovenop heeft geholpen en ik hierin inmiddels ervaringsdeskundige ben.
Sinds november 2020 ben ik gespecialiseerd in het geven van Stoelyoga aan senioren en mag ik sinds april 2021 ook Yoga geven aan mensen met Yoga4Parkinson.


Mijn lessen zijn rustig en vooral gericht op jou. Voelt het goed, gebruik je de adem en kun je voelen hoe deze adem je helpt. Leren weer met zachtheid, aandacht en lief zijn voor jezelf, te bewegen. Als iets niet goed voelt is er dan een andere oefening die beter helpt? Er zijn altijd alternatieven. Zowel op de mat als op de stoel. Kijk eens welke vorm van yoga bij jou past. Uiteraard wil ik je daar graag bij helpen.

 Anneke ❤


Mijn Opleidingen

2012 – gecertificeerd Les Mills groepsles docente volg ik vier keer per jaar een bijscholing.
2014 – gediplomeerd Poweryoga docente volg ik per jaar workshops.

2015 – ervaringsdeskundige yoga & kanker.
2018 – ervaringsdeskundige samen in beweging.
2020 – gecertificeerd Stoelyoga volg ik één keer per jaar een bijscholing.

2021 – gespecialiseerd Yoga4Parkinson docente volg ik één keer per jaar een bijscholing.

2022 – bijscholing chronische pijn.