Samen in beweging

Samen bewegen is altijd leuker dan achter de geraniums te zitten, dus lekker actief en samenzijn.

Samen in beweging is een project, in samenspraak met MeanderOmnium, om ouderen en eenzamen, in beweging te laten komen. Dit kan door Stoelyoga of Yoga op de mat, maar dat kan ook door te luisteren en een bakkie koffie te doen. Onder de noemer Kom er bij in de week tegen de eenzaamheid, werd dit aangeboden in een wijkcentrum om samen te verbinden. Ook ik heb mij aangeboden als vrijwilliger om de ouderen wat meer te laten samenkomen. In onze gemeente wordt er hard gewerkt om de eenzaamheid, op welke manier dan ook en voor wie dan ook, te verlichten. Als ervaringsdeskundige help ik je graag op weg om wat meer te bewegen.

Inmiddels heb ik binnen mijn eigen gemeente twee mooie groepen mogen starten, die enthousiast meedoen in Stoelyoga. Uiteraard is het ook toegankelijk voor mannen, dus hierbij daag ik de mannen uit om mee te doen.

Laten we met elkaar aangeven wat de wensen zijn, laten we ook op afstand, met elkaar blijven verbinden en ons fysiek en lichamelijk uitdagen om te bewegen.

*Proefles (annegjeszenenyoga.com)

*Blogs

*Annegje’s Zen en Yoga werkt samen met de Gemeente Zeist “Een tegen eenzaamheid”. Ook werkt zij nauw samen met MeanderOmnium om mensen te connecten en bewegen.


Ervaringsdeskundige bewegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s