Karin M.

Yogales van Anneke ontvangen, wat een mooie manier van les geven. Rustig, duidelijk en mij begeleidend in mijn gewaarwording en voelen, langs mijn gehele lijf. Stap voor stap.

Mooie metaforen en beelden die hielpen om de oefening te doen. Een spreekwoordelijke stok langs mijn rug zodat ik die recht hield, mijn tenen krommen i h spreekwoordelijke strand en loslaten bij een golf.

Maar … vooral het accent op zachtheid (en toch ook lekker bezig) bracht mij veel (verbinding en mildheid). Mooi hoe ik bij de zachtheid kon blijven, i.p.v. in mij bekende hard-werken-patroon te schieten. Hoe ik het “gewoon” kon ervaren i.p.v. presteren.

Dit kwam door de manier van lesgeven van Anneke die me consequent de zachtheid benoemde en mij met aandacht voor mijn ademhaling de bewegingen liet maken waarbij ik spanning (in spieren) los liet. Hoe fijn om rust en berusting te voelen en oké te zijn (met mijn lijf).

Niet alleen tijdens of net na de les, het bracht me beter in mijn vel en fysiek merkte ik ook verschil.

Mijn schouderbladen bleven de hele dag spreekwoordelijk makkelijk in mijn broekzak glijden, als ik er weer even aan dacht. Waarbij ik het  opmerkelijk vindt hoe makkelijk en diep ze in die zakken kunnen sinds je les.

Dank voor je les.