Voor steeds meer mensen Yoga4Parkinson mogelijk

Heb je de ziekte van Parkinson en zoek je een manier om meer balans, ontspanning, kracht en souplesse te ervaren? Denk dan eens aan  yoga, een eeuwenoude en relatief eenvoudige manier van bewegen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen de fysieke en mentale voordelen aan van deze bewegingsvorm.

Daarom timmert Yoga4Parkinson hard aan de weg om zoveel mogelijk mensen met Parkinson deze voordelen zelf te laten ervaren. Inmiddels kun je bij ruim 20 gespecialiseerde yogadocenten Yoga4Parkinson-lessen volgen, onder andere in Houten, Aalsmeer, Apeldoorn, Bemmel, Amsterdam, Rotterdam, Elshout, Gendringen, Hilversum, Almere-Hout, Oud-Beijerland, Raalte, Zeist en zelfs over de grens, in Antwerpen.  

Twintig gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docenten; dat betekent dat steeds meer mensen met de ziekte van Parkinson een speciaal voor hen ontwikkelde yogales kunnen volgen. In het najaar komen daar weer nieuwe locaties bij.

Heb je Parkinson, maar nog geen gespecialiseerde Yoga4Parkinson-docent in jouw omgeving? Wijs aanwezige yogadocenten dan eens op de mogelijkheid zich te specialiseren via www.yoga4parkinson.nl 
Ben je Yogadocent en geïnteresseerd in de specialisatie? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze website!

1 juli 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s