Yoga en je comfort zone.

 

Soms moet je een uitdaging maar gewoon aangaan en kijken waar het schip strand. Dat is niet altijd even makkelijk. Of ik met een boodschap en de daarbij behorende yoga pose een blog kan schrijven.

Nu vertel ik je: daarmee ben ik gelijk uit mijn comfort zone.

 

Open je hart

Als de zon schijnt merk je aan alles dat de lente begint. Je humeur is gelijk een stuk vrolijker en je lichaam energieker. Je straalt en hebt zin om leuke dingen te doen, vandaag is de dag dat je wereld aan kan. Laat die zon vandaag je gids zijn. Een glimlach op je gezicht, een warm hart en vooral lief zijn voor jezelf. Daarmee zal je merken dat jouw omgeving met je mee straalt.

image

De berghouding

Wanneer je de vrolijkheid ervaart voel je je gelijk trotser, krachtiger en vooral stoer als een berg.
De Berghouding is een houding waar we met aandacht voor gaan staan. Krachtig met beide voeten in de vloer. Onze bandha’s aangespannen en onze wervelkolom lang. Ons hart geopend. Je schouders ontspannen. Een houding die zowel in de zonnegroet als in een Yoga oefening gebruikt kan worden. Waar zoveel energie en kracht van uitstraalt dat je vanuit jezelf al als een berg staat. Ik heb niet alleen respect maar ook ontzag voor dit enorme natuur talent.

Is het ook niet dat je vanaf een berg een ander perspectief van de wereld om ons heen krijgt?

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s