Yoehoe FEEST

Vandaag is het reden voor een feestje. Sinds 2015 is het al die tijd reuze spannend geweest wat er allemaal ging gebeuren de komende vijf jaar. Vorige week kreeg ik al het goede nieuws eindelijk te mogen stoppen met tamoxifen. Na een borstkankertraject is vandaag de dag dat ik mezelf “schoon” mag noemen. Ik kan wel zeggen dat ik vijf bewogen jaren achter de rug heb. Inmiddels is er in deze vijf jaar heel veel gebeurd. Ik ging weg bij mijn werkgever, hield mijn yogalessen op de sportschool en werk als vrijwilliger om weer een nieuwe start te maken. In 2020 kwam de Corona, een tijd om tot rust te komen, te bezinnen en mijn leven een andere richting in te sturen. Eindelijk kreeg ik de rust en tijd om te kijken wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen. Dit jaar heb ik dan ook besloten om mijn eigen bedrijfje te starten, http://www.annegjeszenenyoga.com, en mag dit nu afsluiten met het super mooie nieuws dat ik KLAAR ben!. Het voelt na nog even wennen maar ik zeg cheers en waar is dat feestje?, nu hier is dat feestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s